BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

About Me

My photo
I'm a die-hard fan of White, Black and Purple. Not much of Pink actually. I'm in love with GVC, they're always by my side whenever I need them. My greatest enemies are Liar, Backstabber, Hypocrite and Nag. I hate them alot. World would be sucha better place without them all.

Monday, 9 April 2012

Fix Me


dulu kan kite create blog ni untuk kisah kita dengan awak
tapi sekarang kan dah takde apa nak dicerita selain tentang sisa perasaan kite kat awak
kite taktau apa yang kite rasa tapi kite harap betul apa yang kawan-2 kite cakap, 
kite belum tengok dunia luar, kite belum jumpa ramai orang sebab tu kite asyik fikirkan awak .


kite dah tak larat menangis sebab kite dah penat berpura jadi kuat
kite pun dah tak sanggup nak nak tipu perasaan sendiri.
kite dah hilang akal nak pujuk hati...
berpuluh kali berharap separuh dari ingatan kite hilang dan pergi..

kite confuse bila keluar dengan boy lainkan,
kadang-2 kite rasa macam suka kat diorang tapi perasaan tu hilang bila kita balik rumah,
mungkin kita pandang diorang sebagai awak, 
kalau ikutkan fikiran kite perlukan seseorang untuk lupakan awak
tapi kalau ikutkan hati kite tak rasa mampu nak sayang diorang lebih dari kite sayang awak
 kalau ikut perikemanusian  kite tak sanggup nak jadikan diorang bahan experiment
untuk lupakan awak.


mungkin salah kite jugak terlalu awal memberi perasaan
kalau secara logiknya kite berdue ni kan still mentah lagi nak ada perasaan macam ni
tapi kite sendiri  pun taktau apa yang ada pada awak sampai kite suke kat awak macam ni sekali
apapun, kite tak pernah menyesal kenal awak

penyesalanku satu
kenapa kite tak terima awak balik masa awak merayu untuk kembali
mungkin ada lagi satu penyesalan
kenapa kite tak mampu jadi yang terbaik yang tak mungkin untuk awak lupakan

* walauapapun caranya aku tak boleh terus macam ni, aku tahu tu. Salah untuk aku berharap pada kau sebab  masih ada hati lain yang sayangkan kau. dan menjadi satu dosa kalau aku sanggup melukakan hati tu. aku bukan perampas and aku takkan cuba untuk merampas.. 
don't worry  :')